Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

 

1. При извършване на заявка за покупка потребителите попълват следните данни - име, фамилия, град, пощенски код, точен адрес, телефон, за изпращане с ЕконтЕкспрес.

2. Потребителите подават вярна информация, свързана с осигуряването на доставката на стоката и уведомяват незабавно obuvkizateb.com при невъзможност да получат стоката. При промени в предоставената информация по т.17 потребителите се задължават да актуализират данните си своевременно.

3. С приемането на общите условия и с поставяне на отметка  "Съгласен съм с условията и ги приемам", потребителите декларират, че няма да нарушават българското законодателство.

4. Потребителите незабавно уведомяват obuvkizateb.com за всеки нерегламентиран достъп до данните им, както и за всички действия, свързани с използване на потребителското им име и парола.

 ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА obuvkizateb.com

 

1. obuvkizateb.com се задължава да прехвърли собствеността на заявената за покупка стока от потребителите.

2. obuvkizateb.com не носи отговорност за вреди, причинени на потребителите си от непреодолима сила, както и за всякакви обстоятелства от извънреден характер, които obuvkizateb.com при полагане на дължимата грижа не е могъл и не е бил длъжен да предвиди или предотврати.

3. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, obuvkizateb.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.


OK

Този сайт използва бисквитки. С ползването му Вие се съгласявате с това. Научете повече тук.