Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

СРОКОВЕ И ДОСТАВКА

 

  1. Заявената за покупка стока се доставя на потребителите лично на посочения от тях адрес или на изрично посочен от потребителите получател.

 

  1. Обичайният срок на доставка е до 24 часа след потвърждаване на поръчката. obuvkizateb.com си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни, като задължително уведоми и получи предварителното одобрение на потребителя.

 

  1. Електронният магазин на Обувки за теб използва куриерските услуги на Еконт Експрес и на СПИДИ.

 

  1. При посочен неверен адрес, телефон, лице за контакти, както и всички други обстоятелства, за които потребителите са били длъжни да сторят необходимото с оглед възможността стоката да бъде доставена и при последваща невъзможност стоката да бъде реално доставена, то obuvkizateb.com се освобождава от задълженията си, произтичащи от поръчката и  доставката на стоката. В този случай договорът се счита за прекратен по вина на потребителя. obuvkizateb.com задържа всички заплатени суми като санкция за неизпълнение на сделката и за покриване на транспортните разноски при доставката и/или връщането на стоката.

 

  1. При доставката на стоката потребителите подписват придружаващите стоката документи и заплащат разходите по доставката ако има такива.

 

  1. На основание чл. 55, ал.1 ЗЗП купувач, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП в седемдневен срок от получаване на стоката има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока при следните условия:

Ада уведоми obuvkizateb.com по електронна поща, телефон за желания отказ,

Б) да поеме транспортните разноски по връщане на стоката,

В) върнатите стоки трябва да са във вида, в който са били доставени, в оригиналните си опаковки и с всички придружаващи ги документи.


OK

Този сайт използва бисквитки. С ползването му Вие се съгласявате с това. Научете повече тук.